Link to this page

Statistics

  • Access to this page:15 times

  • Number of loans:0 times
    (Number of loans in 1 year:0 times)

<Book>
日本平和論大系
ニホン ヘイワロン タイケイ

Responsibility 家永三郎責任編集
Material Type Book
Publisher 東京 : 日本図書センター
Year 1993-
Language Undetermined
Size 冊 ; 22cm
Table of Contents 1. Andō Shōeki, Ueki Emori, Nakae Chōmin, Kitamura Tōkoku
2. Kōtoku Shūsui, Abe Isoo, Shūkan heimin shinbun (shō)
3. Kinoshita Naoe
4. Uchimura Kanzō, Kashiwagi Gien, Kawai Michi
5. Tanaka Shōzō, Tomonaga Sanjūrō, Hansen heiwa bungeishū
6. Yoshino Sakuzō, Ishibashi Tanzan, Ozaki Yukio
7. Mizuno Hironori, Matsushita Yoshio, Minobe Tatsukichi
8. Sensō ni taisuru sensō, Etchūya Riichi
9. Kiryū Yūyū
10. Yanaihara Tadao

subdivided bibliography

1 1 安藤昌益 / [安藤昌益著] . 植木枝盛 / [植木枝盛著] . 中江兆民 / [中江兆民著] . 北村透谷 / [北村透谷著] 東京 : 日本図書センター , 1993.11
2 2 幸徳秋水 / [幸徳秋水著] . 安部磯雄 / [安部磯雄著] . 週刊平民新聞(抄) 東京 : 日本図書センター , 1993.11
3 3 木下尚江 / [木下尚江著] 東京 : 日本図書センター , 1993.11
4 4 内村鑑三 / [内村鑑三著] . 柏木義円 / [柏木義円著] . 河井道 / [河井道著] 東京 : 日本図書センター , 1993.11
5 5 田中正造 / [田中正造著] . 朝永三十郎 / [朝永三十郎著] . 反戦平和文芸集 : 小説・詩歌・文芸評論 東京 : 日本図書センター , 1993.11
6 6 吉野作造 / [吉野作造著] . 石橋湛山 / [石橋湛山著] . 尾崎行雄 / [尾崎行雄著] 東京 : 日本図書センター , 1993.11
7 7 水野広徳 / [水野広徳著] . 松下芳男 / [松下芳男著] . 美濃部達吉 / [美濃部達吉著] 東京 : 日本図書センター , 1993.11
8 8 戦争に対する戦争 : 短編小説集 / 日本左翼文芸家総連合編 . 越中谷利一 / [越中谷利一著] 東京 : 日本図書センター , 1993.11
9 9 桐生悠々 / [桐生悠々著] 東京 : 日本図書センター , 1993.11
10 10 矢内原忠雄 / [矢内原忠雄著] 東京 : 日本図書センター , 1993.11
11 11 横田喜三郎 / [横田喜三郎著] . 石川三四郎 / [石川三四郎著] . 無産政党・労働者の反戦運動資料 東京 : 日本図書センター , 1994.4
12 12 正木ひろし / [正木ひろし著] . 清沢洌 / [清沢洌著] 東京 : 日本図書センター , 1994.4
13 13 南原繁 / [南原繁著] . 政池仁 / [政池仁著] . 浅見仙作 / [浅見仙作著] 東京 : 日本図書センター , 1994.4
14 14 兵役を拒否した日本人 : 灯台社の戦時下抵抗 / 稲垣真美 [著] . 仏陀を背負いて街頭へ : 妹尾義郎と新興仏教青年同盟 / 稲垣真美 [著] . 宗教弾圧を語る / 小池健治, 西川重則, 村上重良編 東京 : 日本図書センター , 1994.4
15 15 もうひとつの反戦譜 : 戦中の落書、替え歌にみる ; 旧制一高における非戦の歌・落書 / 稲垣真美 [著] . 不敬・反戦反軍の記録 / 内務省警保局 [著] 東京 : 日本図書センター , 1994.4
16 16 徴兵忌避の研究(抄) / 菊池邦作[著] . 戦艦三笠の反乱 : 帝国海軍裏面史 / 山木茂[著] 東京 : 日本図書センター , 1994.4
17 17 長谷川テル作品集 : 反戦エスペランチスト / [長谷川テル著] ; 宮本正男編 . 祖国を敵として : 一在米日本人の反戦運動 / 岡直樹, 塩田庄兵衛, 藤原彰編 東京 : 日本図書センター , 1994.4
18 18 神と愛と戦争 : あるキリスト者の戦中日記 / 森下二郎[著] . ある徴兵拒否者の歩み : トルストイに導かれて / 北御門二郎[著] 東京 : 日本図書センター , 1994.4
19 19 異説学徒出陣 / 小林完太郎[著] . 怯兵記 : サイパン投降兵の手記 / 山内武夫[著] 東京 : 日本図書センター , 1994.4
20 20 紐育ラプソディ : ある日本人米共産党員の回想 / 芳賀武[著] . さよなら日本 : 絵本作家・八島太郎と光子の亡命 / 宇佐美承[著] 東京 : 日本図書センター , 1994.4

Bibliographic details

Notes 編集委員: 木下順二, 坂本義和, 宮田光雄, 岩本努
Authors 家永, 三郎(1913-) <イエナガ, サブロウ>
木下, 順二(1914-) <キノシタ, ジュンジ>
坂本, 義和(1927-) <サカモト, ヨシカズ>
宮田, 光雄(1928-) <ミヤタ, ミツオ>
岩本, 努(1942-) <イワモト, ツトム>
ID 1000405283
ISBN 4820571621
NCID BN10012941
Vol : 第1期セット ; ISBN:4820571621
: 第2期セット ; ISBN:482057163X
Created Date 2009.09.11
Modified Date 2009.09.11

People who viewed this item also viewed