<紀要論文>
Contact Angle Effects in Boiling Heat Transfer
作成者 | |
---|---|
本文言語 | |
出版者 | |
発行日 | |
収録物名 | |
巻 | |
号 | |
開始ページ | |
終了ページ | |
出版タイプ | |
アクセス権 | |
関連DOI | |
関連URI | |
関連情報 | |
概要 | This paper reports boiling experiments with pure water and surfactant solutions of SDS on horizontal heating surface. The static contact angle, rather than the surface tension value, was found to be t...he leading factor for the results and probably its prev続きを見る |
本文ファイル
ファイル | ファイルタイプ | サイズ | 閲覧回数 | 説明 |
---|---|---|---|---|
KJ00000049736-00001 | 696 KB | 224 |
詳細
レコードID | |
---|---|
査読有無 | |
主題 | |
ISSN | |
NCID | |
タイプ | |
登録日 | 2009.04.22 |
更新日 | 2017.01.05 |