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<図書>
Flavor of foods and beverages : chemistry and technology

責任表示 edited by George Charalambous and George E. Inglett
データ種別 図書
出版情報 New York : Academic Press , 1978
本文言語 英語
大きさ xiii, 422 p. : ill. ; 24 cm

所蔵情報



理系図 自動書庫 576.66/C 34/f 1978
130032020000140

書誌詳細

一般注記 Proceedings of a conference sponsored by the Agricultural and Food Chemistry Division of the American Chemical Society and held June 27-29, 1978, Athens, Greece
Includes bibliographical references and index
著者標目 Charalambous, George, 1922-
Inglett, G. E., 1928-
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
件 名 LCSH:Flavor -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Flavoring essences -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TP372.5
DC:664
書誌ID 1001696396
ISBN 0121690601
NCID BA23128007
巻冊次 ISBN:0121690601
登録日 2020.07.02
更新日 2020.07.02

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