<図書>
Flavor of foods and beverages : chemistry and technology
責任表示 | edited by George Charalambous and George E. Inglett |
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データ種別 | 図書 |
出版情報 | New York : Academic Press , 1978 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiii, 422 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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理系図 自動書庫 | 576.66/C 34/f | 1978 |
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130032020000140 |
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書誌詳細
一般注記 | Proceedings of a conference sponsored by the Agricultural and Food Chemistry Division of the American Chemical Society and held June 27-29, 1978, Athens, Greece Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Charalambous, George, 1922- Inglett, G. E., 1928- American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry |
件 名 | LCSH:Flavor -- Congresses
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分 類 | LCC:TP372.5 DC:664 |
書誌ID | 1001696396 |
ISBN | 0121690601 |
NCID | BA23128007 |
巻冊次 | ISBN:0121690601 |
登録日 | 2020.07.02 |
更新日 | 2020.07.02 |