<図書>
The social effects of technological developments in the food and drink industries including, those arising from new production methods, and the need for training and retraining
責任表示 | Food and Drink Industries Committee, first session, Geneva, 1984 |
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シリーズ | Report / Food and Drink Industries Committee ; 1st session, 2 |
データ種別 | 図書 |
出版情報 | Geneva : International Labour Office , 1984 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 51 p. ; 30 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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中央図 自動書庫 | G 43/I/7 | 1984 |
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024242016005320 |
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書誌詳細
一般注記 | At head of title: International Labour Organisation, Programme of Industrial Activities |
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著者標目 | International Labour Organisation. Food and Drink Industries Committee (1st session : 1984 : Geneva) International Labour Office International Labour Organisation. Programme of Industrial Activities |
書誌ID | 1001614309 |
ISBN | 9221038211 |
NCID | BA24962120 |
巻冊次 | ISBN:9221038211 |
登録日 | 2016.11.24 |
更新日 | 2016.11.24 |