このページのリンク

引用にはこちらのURLをご利用ください

利用統計

  • このページへのアクセス:11回

  • 貸出数:4回
    (1年以内の貸出数:0回)

<図書>
Handbook of water analysis

責任表示 edited by Leo M.L. Nollet
シリーズ Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra
データ種別 図書
出版情報 New York : M. Dekker , c2000
本文言語 英語
大きさ xi, 921 p. : ill. ; 29 cm
概要 These articles discuss analysis techniques for all types of water, including freshwater from glaciers, river, lakes, and canals; seawater; and groundwater from springs, brooks, ditches, and drains. Mo...e than 60 scientists from around the world contributed to this hefty volume to describe the physical and chemical properties of water components, as well as sampling, cleanup, extraction, and derivation procedures. A majority of the book deals with toxic substances found in water from domestic, agricultural, and industrial sources, such as PCBs, pesticides, cyanides, and asbestos. Applications of water analysis are also discussed. Annotation copyrighted by Book News, Inc., Portland, OR続きを見る

所蔵情報



理系図 自動書庫 XXI//N 2000
027212003002292

書誌詳細

一般注記 Includes bibliographical references and index
USMARC: Food science and technology v.102
著者標目 *Nollet, Leo M. L., 1948-
Food science and technology (Marcel Dekker, Inc)
Stocks, Herbert Birtwhistle
件 名 LCSH:Water -- Analysis -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
分 類 LCC:QD142
DC21:628.1/61
書誌ID 1001359913
ISBN 0824784332
NCID BA47972611
巻冊次 ISBN:0824784332
登録日 2009.09.18
更新日 2009.09.18

類似資料

この資料を借りた人はこんな資料も借りています