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<図書>
New empirical industrial organization & the food system

責任表示 edited by Harry M. Kaiser & Nobuhiro Suzuki
データ種別 図書
出版情報 New York : Peter Lang , c2006
本文言語 英語
大きさ xiii, 357 p. : ill. ; 23 cm
概要 New empirical industrial organization is a framework devised by economists to measure the degree of competitiveness of economic markets, and to generalize perfect-competition and monopoly models to in...ermediate imperfect-competition models that can be empirically estimated. Here mostly agricultural economics, mostly from the US, apply the model to the food industry. They assume readers are economists with graduate training and an interest in industrial organization. Annotation ©2006 Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com) 続きを見る

所蔵情報



理系図2F 開架 588.09/Ka 21 2006
003212006002016


理系図1F指定 農・農業資源 588.09/Ka 21 2006
003212006002004

書誌詳細

別書名 異なりアクセスタイトル:New empirical industrial organization and the food system
一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Kaiser, Harry Mason
鈴木, 宣弘(1958-) <スズキ, ノブヒロ>
件 名 LCSH:Food industry and trade -- Econometric models  全ての件名で検索
LCSH:Industrial organization (Economic theory) -- Case studies  全ての件名で検索
LCSH:Industrial concentration -- Case studies  全ての件名で検索
LCSH:Competition, Imperfect -- Case studies  全ての件名で検索
分 類 LCC:HD9000.5
DC22:338.1
NDC9:588.09
書誌ID 1001323559
ISBN 0820481440
NCID BA79290338
巻冊次 ISBN:0820481440
登録日 2009.09.18
更新日 2009.09.18

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