<図書>
Modern methods of testing milk and milk products : a handbook prepared for the use of dairy students, butter-makers, cheese-makers, producers of milk, operators in condenseries, managers of milk-shipping stations, milkinspectors, physicians, etc.
責任表示 | by Lucius L. Van Slyke |
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データ種別 | 図書 |
版 | 3rd rev. ed |
出版情報 | New York : Orange Judd , c1927 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xii, 344 p. : ill. ; 21 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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理系図 自動書庫 | テ//85 | 1930 |
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034232004027715 |
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書誌詳細
一般注記 | "Illustrated" |
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著者標目 | *Van Slyke, Lucius L. (Lucius Lincoln), 1859-1931 |
書誌ID | 1001163967 |
NCID | BA6837110X |
登録日 | 2009.09.17 |
更新日 | 2009.09.17 |