<図書>
The encyclopedia of food
| 責任表示 | [Artemas Ward] |
|---|---|
| データ種別 | 図書 |
| 出版情報 | New York : Artemas Ward , 1923 |
| 本文言語 | 英語 |
| 大きさ | x, 596 p. : ill. (some col.) ; 29 cm |
所蔵情報
| 状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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医学図 3F 保存・図書 | QU 145/W 256/1929 | 1929 |
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042232003000731 |
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書誌詳細
| 別書名 | 異なりアクセスタイトル:The encyclopedia of food : the stories of the foods by which we live, how and where they grow, and are marketed, their comparative values, and how best to use and enjoy them |
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| 一般注記 | Published 1911 under title: The grocer's encyclopedia Dictionary of food names in six languages: English, French, German, Italian, Spanish, and Swedish, with alphabetical lists: French-English, German-English, Italian-English, Spanish-English and Swedish-English: p. 565-591 |
| 著者標目 | *Ward, Artemas, 1848-1925 |
| 書誌ID | 1000990926 |
| NCID | BA28185289 |
| 登録日 | 2009.09.16 |
| 更新日 | 2009.09.16 |
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