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<図書>
Nutritional improvement of food and feed proteins

責任表示 edited by Mendel Friedman
シリーズ Advances in experimental medicine and biology ; v. 105
データ種別 図書
出版情報 New York : Plenum Press , c1978
本文言語 英語
大きさ xiii, 882 p. : ill. ; 26 cm

所蔵情報



理系図2F 開架 498.55/N 99 1978
034232003045421

書誌詳細

一般注記 Sponsored by the Protein Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society
Bibliography: p. 851-863
Includes index
著者標目 *Symposium on Improvement of Protein Nutritive Quality of Foods and Feeds, (1977 : Chicago)
Friedman, Mendel, 1933-
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry. Protein Subdivision
件 名 LCSH:Proteins in human nutrition -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Proteins in animal nutrition -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Amino acids in human nutrition -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Amino acids in animal nutrition -- Congresses  全ての件名で検索
MESH:Dietary proteins
MESH:Plant proteins
MESH:Amino acids
MESH:Food, Fortified
MESH:Nutrition
分 類 LCC:TX553.P7
DC:641.1/2
書誌ID 1000966204
ISBN 030640026X
NCID BA23498006
巻冊次 ISBN:030640026X
登録日 2009.09.16
更新日 2009.09.16

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