<図書>
Nutritional improvement of food and feed proteins
責任表示 | edited by Mendel Friedman |
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シリーズ | Advances in experimental medicine and biology ; v. 105 |
データ種別 | 図書 |
出版情報 | New York : Plenum Press , c1978 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiii, 882 p. : ill. ; 26 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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理系図2F 開架 | 498.55/N 99 | 1978 |
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034232003045421 |
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書誌詳細
一般注記 | Sponsored by the Protein Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society Bibliography: p. 851-863 Includes index |
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著者標目 | *Symposium on Improvement of Protein Nutritive Quality of Foods and Feeds, (1977 : Chicago) Friedman, Mendel, 1933- American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry. Protein Subdivision |
件 名 | LCSH:Proteins in human nutrition -- Congresses
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LCSH:Proteins in animal nutrition -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Amino acids in human nutrition -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Amino acids in animal nutrition -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Dietary proteins MESH:Plant proteins MESH:Amino acids MESH:Food, Fortified MESH:Nutrition |
分 類 | LCC:TX553.P7 DC:641.1/2 |
書誌ID | 1000966204 |
ISBN | 030640026X |
NCID | BA23498006 |
巻冊次 | ISBN:030640026X |
登録日 | 2009.09.16 |
更新日 | 2009.09.16 |