<図書>
The science of meat and meat products
責任表示 | drawings by Evan L. Gillespie |
---|---|
シリーズ | A series of books in agricultural science, animal science |
データ種別 | 図書 |
出版情報 | San Francisco ; London : Freeman , 1960. |
本文言語 | 英語 |
大きさ | viii, 438 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
医学図 3F 保存・図書 | QU 50/A 512/1960 | 1960 |
|
042232003000906 |
|
書誌詳細
一般注記 | Includes bibliographies and index |
---|---|
著者標目 | *American Meat Institute Foundation |
書誌ID | 1000934979 |
NCID | BA01707769 |
登録日 | 2009.09.16 |
更新日 | 2009.09.16 |