<図書>
Principles and practice of butter-making : a treatise on the chemical and physical properties of milk and its components, the handling of milk and cream, and the manufacture of butter therefrom
責任表示 | by G.L. McKay and C. Larsen |
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データ種別 | 図書 |
版 | 2nd ed., rev. and enl |
出版情報 | New York : John Wiley London : Chapman & Hall , c1908 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiii, 351 p. : ill. ; 24 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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理系図2F 開架 | 648.17/Ma 21/p | 1908 |
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034232000135761 |
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書誌詳細
一般注記 | Includes index |
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著者標目 | McKay, George Lewis, 1858-1928 Larsen, Christian, 1874- |
書誌ID | 1000765046 |
NCID | BA56232649 |
登録日 | 2009.09.15 |
更新日 | 2009.09.15 |