<図書>
The science of meat and meat products
責任表示 | Edited by J. F. Price and B. S. Schweigert |
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シリーズ | A series of books in agricultural science, animal science |
データ種別 | 図書 |
版 | 2d ed |
出版情報 | San Francisco : W. H. Freeman , [1971] |
本文言語 | 英語 |
大きさ | x, 660 p : illus. (part col.) ; 25 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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中央図 自動書庫 | 648.2/Sc 9 | 1971 |
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003232002084715 |
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理系図2F 開架 | 648.2/P 93 | 1971 |
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034232009000081 |
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書誌詳細
一般注記 | Includes bibliographies |
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著者標目 | *American Meat Institute Foundation Price, James Franke, 1932- ed Schweigert, B. S. ed |
件 名 | LCSH:Meat LCSH:Meat industry and trade |
分 類 | LCC:TX556.M4 DC:664/.92 |
書誌ID | 1000629962 |
ISBN | 0716708205 |
NCID | BA07390086 |
巻冊次 | ISBN:0716708205 |
登録日 | 2009.09.14 |
更新日 | 2009.09.14 |