<図書>
Toxicants occurring naturally in foods
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 2d ed |
出版情報 | Washington, D.C. : National Academy of Sciences , 1973 |
大きさ | vii, 624 p. : illus ; 24 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
理系図2F 開架 | 498.55/N 57/t | 1973 |
|
034232000117178 |
|
書誌詳細
一般注記 | Papers prepared by a group of scientists for the Food Protection Committee of the Food and Nutrition Board, National Research Council Includes bibliographical references |
---|---|
著者標目 | National Research Council (U.S.). Food Protection Committee |
件 名 | LCSH:Food contamination LCSH:Food poisoning MESH:Food Analysis MESH:Food Poisoning |
分 類 | LCC:TX531 DC:615.9 |
書誌ID | 1000612356 |
ISBN | 0309021170 |
NCID | BA0738285X |
巻冊次 | ISBN:0309021170 |
登録日 | 2009.09.14 |
更新日 | 2009.09.14 |