<図書>
Milk and its products : a treatise upon the nature and qualities of dairy milk and the manufacture of butter and cheese
責任表示 | by Henry H. Wing |
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シリーズ | The rural science series |
データ種別 | 図書 |
版 | Rev. and enl. [ed.] |
出版情報 | New York : Macmillan , 1913 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xv, 433 p. : ill. ; 20 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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理系図2F 開架 | 648.1/W 76/m-A | 1921 |
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034232000137082 |
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理系図 自動書庫 | 648.1/W 76/m | 1920 |
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034232000137094 |
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理系図 自動書庫 | テ//89 | 1930 |
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034232001057285 |
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書誌詳細
一般注記 | Includes bibliographical references and index Description based on 1922 printing |
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著者標目 | *Wing, Henry H. (Henry Hiram), 1859-1936 |
書誌ID | 1000483651 |
NCID | BA2891315X |
登録日 | 2009.09.14 |
更新日 | 2009.09.17 |