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<図書>
Milk and its products : a treatise upon the nature and qualities of dairy milk and the manufacture of butter and cheese

責任表示 by Henry H. Wing
シリーズ The rural science series
データ種別 図書
Rev. and enl. [ed.]
出版情報 New York : Macmillan , 1913
本文言語 英語
大きさ xv, 433 p. : ill. ; 20 cm

所蔵情報



理系図2F 開架 648.1/W 76/m-A 1921
034232000137082


理系図 自動書庫 648.1/W 76/m 1920
034232000137094


理系図 自動書庫 テ//89 1930
034232001057285

書誌詳細

一般注記 Includes bibliographical references and index
Description based on 1922 printing
著者標目 *Wing, Henry H. (Henry Hiram), 1859-1936
書誌ID 1000483651
NCID BA2891315X
登録日 2009.09.14
更新日 2009.09.17