<図書>
Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
シリーズ | Technical report series / World Health Organization ; 859 |
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データ種別 | 図書 |
出版情報 | Geneva : World Health Organization , 1995 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | viii, 54 p. ; 24 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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医学図3F 洋雑誌 | 雑誌書架 | 1995 |
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068882195004163 |
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書誌詳細
一般注記 | "Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Rome from 14 to 23 February 1995"--Introd Includes bibliographical references |
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著者標目 | Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (44th : 1995 : Rome, Italy) |
書誌ID | 1000204355 |
ISBN | 9241208597 |
NCID | BA26875650 |
巻冊次 | ISBN:9241208597 |
登録日 | 2009.09.11 |
更新日 | 2009.09.11 |