このページのリンク

引用にはこちらのURLをご利用ください

利用統計

  • このページへのアクセス:8回

  • 貸出数:0回
    (1年以内の貸出数:0回)

<図書>
Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

シリーズ Technical report series / World Health Organization ; 859
データ種別 図書
出版情報 Geneva : World Health Organization , 1995
本文言語 英語
大きさ viii, 54 p. ; 24 cm

所蔵情報



医学図3F 洋雑誌 雑誌書架 1995
068882195004163

書誌詳細

一般注記 "Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Rome from 14 to 23 February 1995"--Introd
Includes bibliographical references
著者標目 Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (44th : 1995 : Rome, Italy)
書誌ID 1000204355
ISBN 9241208597
NCID BA26875650
巻冊次 ISBN:9241208597
登録日 2009.09.11
更新日 2009.09.11