<図書>
Egg quality--current problems and recent advances
責任表示 | [ed. by] R.G. Wells and C.G. Belyavin |
---|---|
シリーズ | Poultry science symposium series ; no. 20 |
データ種別 | 図書 |
出版情報 | London ; Boston : Butterworths , 1987 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 302 p. ; 24 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
理系図2F 開架 | 648.3/P 86/e | 1987 |
|
068342187001678 |
|
書誌詳細
一般注記 | Papers from a symposium held at Harper Adams Agricultural College, Newport, Shropshire, 3-6 September 1985 and organized by the United Kingdom Branch of the World's Poultry Science Association in collaboration with Working Group No. 4 of the European Federation of the Association |
---|---|
著者標目 | Poultry Science Symposium (20th : 1985 : Harper Adams Agricultural College) Wells, R. G. Belyavin, C. G. World's Poultry Science Association. United Kingdom Branch European Federation of the World Poultry Science Association. Working Group No. 4 |
件 名 | LCSH:Eggs -- Quality -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:SF490.7 DC19:637/.5 |
書誌ID | 1000132444 |
ISBN | 040700470X |
NCID | BA00573623 |
巻冊次 | ISBN:040700470X ; PRICE:£35.00 |
登録日 | 2009.09.10 |
更新日 | 2009.09.10 |