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<図書>
CRC handbook of microbiology

責任表示 editors, A.I. Laskin, H.A. Lechevalier
データ種別 図書
2nd ed
出版情報 Boca Raton, Fla. : CRC Press , c1977-c1988
本文言語 英語
目次 v. 1. Bacteria.
v. 2. Fungi, algae, protozoa, and viruses.
v. 3. Microbial composition: amino acids, proteins, and nucleic acids.
v. 4. Microbial composition: carbohydrates, lipids, and minerals.
v. 5. Microbial products.
v. 6. Growth and metabolism.
v. 7. Microbial transformation.
v. 8. Toxins and enzymes.
v. 9, pt. A. Antibiotics. pt. B. Antimicrobial inhibitors.

子書誌情報

1 v. 1 Bacteria / editors, Allen I. Laskin, Hubert A. Lechevalier 2nd ed. - Cleveland, Ohio : CRC Press , c1977
2 v. 2 Fungi, algae, protozoa, and viruses / editors, Allen I. Laskin, Hubert A. Lechevalier 2nd ed. - West Palm Beach, Florida : CRC Press , c1978

書誌詳細

別書名 異なりアクセスタイトル:Handbook of microbiology
一般注記 Original imprint, v. 1-5: Cleveland : CRC Press
著者標目 Laskin, Allen I., 1928-
Lechevalier, Hubert A.
分 類 NDLC:RA611
書誌ID 1000125158
ISBN 0849372003
NCID BA0108419X
巻冊次 ISBN:0849372003
登録日 2009.09.10
更新日 2009.09.10

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