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<図書>
Chromatography and mass spectrometry in nutrition science and food safety : proceedings of the International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety, Montreux, June 19-22, 1983

責任表示 edited by Alberto Frigerio and Hubert Milon
シリーズ Analytical chemistry symposia series ; v. 21
データ種別 図書
出版情報 Amsterdam ; New York : Elsevier , 1984
本文言語 英語
大きさ xi, 305 p. : ill. ; 25 cm

所蔵情報



中央図 自動書庫 433.06/A 46/21 1984
068032187022802

書誌詳細

一般注記 Includes bibliographies and index
著者標目 *International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety (1983 : Montreux, Switzerland)
Frigerio, A. (Alberto), 1951-
Milon, Hubert
件 名 LCSH:Food -- Analysis -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Chromatographic analysis -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Mass spectrometry -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX541
DC19:664/.07
書誌ID 1000115622
ISBN 0444423397
NCID BA04409858
巻冊次 ISBN:0444423397 ; PRICE:fl 200.00
登録日 2009.09.10
更新日 2009.09.10

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