<図書>
Chromatography and mass spectrometry in nutrition science and food safety : proceedings of the International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety, Montreux, June 19-22, 1983
責任表示 | edited by Alberto Frigerio and Hubert Milon |
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シリーズ | Analytical chemistry symposia series ; v. 21 |
データ種別 | 図書 |
出版情報 | Amsterdam ; New York : Elsevier , 1984 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xi, 305 p. : ill. ; 25 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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中央図 自動書庫 | 433.06/A 46/21 | 1984 |
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068032187022802 |
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書誌詳細
一般注記 | Includes bibliographies and index |
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著者標目 | *International Symposium on Chromatography and Mass Spectrometry in Nutrition Science and Food Safety (1983 : Montreux, Switzerland) Frigerio, A. (Alberto), 1951- Milon, Hubert |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis -- Congresses
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LCSH:Chromatographic analysis -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:Mass spectrometry -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX541 DC19:664/.07 |
書誌ID | 1000115622 |
ISBN | 0444423397 |
NCID | BA04409858 |
巻冊次 | ISBN:0444423397 ; PRICE:fl 200.00 |
登録日 | 2009.09.10 |
更新日 | 2009.09.10 |