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<図書>
Amino-carbonyl reactions in food and biological systems : proceedings of the 3rd International Symposium on the Maillard Reaction, Susono, Shizuoka, Japan, 1-5 July 1985

責任表示 edited by Masao Fujimaki, Mitsuo Namiki, and Hiromichi Kato
シリーズ Developments in food science ; 13
データ種別 図書
出版情報 Tokyo : Kodansha
Amsterdam ; New York : Elsevier , 1986
本文言語 英語
大きさ xvi, 584 p. : ill. ; 27 cm

所蔵情報



理系図2F 開架 498.55/I 57/a 1986
068342187000094

書誌詳細

一般注記 Includes bibliographies and index
著者標目 *International Symposium on the Maillard Reaction (3rd : 1985 : Susono-shi, Japan)
藤巻, 正生(1917-) <フジマキ, マサオ>
加藤, 博通(1930-) <カトウ, ヒロミチ>
並木, 満夫(1922-) <ナミキ, ミツオ>
件 名 LCSH:Maillard reaction -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TP372.55.M35
DC19:664/.028
書誌ID 1000111204
ISBN 4062023679
NCID BA00477572
巻冊次 ja ; ISBN:4062023679
us ; ISBN:0444995102
登録日 2009.09.10
更新日 2009.09.10

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