<図書>
Amino-carbonyl reactions in food and biological systems : proceedings of the 3rd International Symposium on the Maillard Reaction, Susono, Shizuoka, Japan, 1-5 July 1985
責任表示 | edited by Masao Fujimaki, Mitsuo Namiki, and Hiromichi Kato |
---|---|
シリーズ | Developments in food science ; 13 |
データ種別 | 図書 |
出版情報 | Tokyo : Kodansha Amsterdam ; New York : Elsevier , 1986 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xvi, 584 p. : ill. ; 27 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
理系図2F 開架 | 498.55/I 57/a | 1986 |
|
068342187000094 |
|
書誌詳細
一般注記 | Includes bibliographies and index |
---|---|
著者標目 | *International Symposium on the Maillard Reaction (3rd : 1985 : Susono-shi, Japan) 藤巻, 正生(1917-) <フジマキ, マサオ> 加藤, 博通(1930-) <カトウ, ヒロミチ> 並木, 満夫(1922-) <ナミキ, ミツオ> |
件 名 | LCSH:Maillard reaction -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP372.55.M35 DC19:664/.028 |
書誌ID | 1000111204 |
ISBN | 4062023679 |
NCID | BA00477572 |
巻冊次 | ja ; ISBN:4062023679 us ; ISBN:0444995102 |
登録日 | 2009.09.10 |
更新日 | 2009.09.10 |