<図書>
Meat and health
責任表示 | edited by A. M. Pearson and T. R. Dutson |
---|---|
シリーズ | Advances in meat research ; v. 6 |
データ種別 | 図書 |
出版情報 | London ; New York : Elsevier Applied Science , c1990 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xx, 554 p. ; 23 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
農 畜産化学 | 648.2/Me 11 | 1990 |
|
068342190003106 |
|
書誌詳細
一般注記 | Includes bibliographical references and index |
---|---|
著者標目 | Pearson, A. M. (Albert Marchant), 1916- Dutson, T. R. |
件 名 | PRECIS:Man. Health. Effects of meat LCSH:Meat LCSH:Meat -- Physiological effect 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX556.M4 DC19:613.2/8 |
書誌ID | 1000097525 |
ISBN | 1851664521 |
NCID | BA10999406 |
巻冊次 | ISBN:1851664521 ; PRICE:No price : CIP entry (May) |
NBN | B9002658 |
登録日 | 2009.09.10 |
更新日 | 2009.09.10 |