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<図書>
Meat and health

責任表示 edited by A. M. Pearson and T. R. Dutson
シリーズ Advances in meat research ; v. 6
データ種別 図書
出版情報 London ; New York : Elsevier Applied Science , c1990
本文言語 英語
大きさ xx, 554 p. ; 23 cm

所蔵情報



農 畜産化学 648.2/Me 11 1990
068342190003106

書誌詳細

一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Pearson, A. M. (Albert Marchant), 1916-
Dutson, T. R.
件 名 PRECIS:Man. Health. Effects of meat
LCSH:Meat
LCSH:Meat -- Physiological effect  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX556.M4
DC19:613.2/8
書誌ID 1000097525
ISBN 1851664521
NCID BA10999406
巻冊次 ISBN:1851664521 ; PRICE:No price : CIP entry (May)
NBN B9002658
登録日 2009.09.10
更新日 2009.09.10

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