<図書>
Curye on Inglysch : English culinary manuscripts of the fourteenth century (including the Forme of cury)
責任表示 | edited by Constance B. Hieatt and Sharon Butler |
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シリーズ | Early English Text Society, supplementary series ; 8 |
データ種別 | 図書 |
出版情報 | London ; New York : Published for the Early English Text Society by the Oxford University Press , 1985 |
本文言語 | 中世英語,英語 |
大きさ | vi, 224 p. : facsim. ; 23 cm |
概要 | A collection of recipes compiled from more than twenty medieval manuscripts. |
目次 | Diuersa cibaria Diuersa servisa Utilis coquinario The forme of cury Goud kokery |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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中央図 2B | 596/H 54/1 | 1985 |
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068582185005953 |
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書誌詳細
内容注記 | Diuersa cibaria Diuersa servisa Utilis coquinario The forme of cury Goud kokery |
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一般注記 | Middle English texts; introd. and notes in modern English Bibliography: p. [35]-38 Includes index |
著者標目 | Hieatt, Constance B. Butler, Sharon, 1942- |
件 名 | LCSH:Cookery, English -- Early works to 1800 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX705 DC19:641.5942 |
書誌ID | 1000081605 |
ISBN | 0197224091 |
NCID | BA03274108 |
巻冊次 | ISBN:0197224091 |
登録日 | 2009.09.10 |
更新日 | 2009.09.10 |