<図書>
Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-first report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
シリーズ | Technical report series / World Health Organization ; 837 |
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データ種別 | 図書 |
出版情報 | Geneva : World Health Organization , 1993 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | viii, 53 p. ; 24 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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医学図3F 洋雑誌 | 雑誌書架 | 1993 |
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068882180050997 |
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書誌詳細
一般注記 | "Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 9 to 18 February 1993"--Introd |
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著者標目 | Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives |
件 名 | LCSH:Food additives -- Congresses
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LCSH:Food contamination -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:RA8 LCC:TP455 DC19:610 s DC19:363.1/92 NLM:WA712 |
書誌ID | 1000060491 |
ISBN | 9241208376 |
NCID | BA21081387 |
巻冊次 | ISBN:9241208376 |
登録日 | 2009.09.10 |
更新日 | 2009.09.10 |