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<図書>
Evaluation of certain food additives and contaminants : forty-first report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

シリーズ Technical report series / World Health Organization ; 837
データ種別 図書
出版情報 Geneva : World Health Organization , 1993
本文言語 英語
大きさ viii, 53 p. ; 24 cm

所蔵情報



医学図3F 洋雑誌 雑誌書架 1993
068882180050997

書誌詳細

一般注記 "Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 9 to 18 February 1993"--Introd
著者標目 Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
件 名 LCSH:Food additives -- Congresses  全ての件名で検索
LCSH:Food contamination -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:RA8
LCC:TP455
DC19:610 s
DC19:363.1/92
NLM:WA712
書誌ID 1000060491
ISBN 9241208376
NCID BA21081387
巻冊次 ISBN:9241208376
登録日 2009.09.10
更新日 2009.09.10

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