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<図書>
Structure and mechanism in protein science : a guide to enzyme catalysis and protein folding

責任表示 Alan Fersht
データ種別 図書
出版者 New York : W.H. Freeman
出版年 1998, c1999
本文言語 英語
大きさ xxi, 631 p. : ill. ; 25 cm
概要 Fersht's "Structure and Mechanism in Protein Science" is a defining exploration of this new era, an expert depiction of the core principles of protein structure, activity, and mechanism as understood...and applied today. A thorough recasting of Fersht's previous text, the book takes a more general look at mechanisms in protein science, emphasizing the unity of concepts in folding and catalysis and the importance of the relationships between basic chemistry, kinetics, thermodynamics, and structure. 続きを見る

所蔵情報


中央図 自動書庫 464.2/F 22 1999
003211999010953

理系図2F 開架 464.2/F 22 2002
058212002003035

【故障中】理系図 自動書庫 464.2/F 22/54000067 1999
054212000000677

書誌詳細

一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 *Fersht, Alan, 1943-
件 名 LCSH:Proteins -- Structure  全ての件名で検索
LCSH:Enzymes
LCSH:Enzyme kinetics
LCSH:Protein folding
分 類 LCC:QD431.25.S85
DC21:547/.75
書誌ID 1000821013
ISBN 0716732688
NCID BA41807791
巻冊次 ISBN:0716732688
登録日 2009.09.15
更新日 2009.09.15

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