<図書>
Off-flavors in foods and beverages
責任表示 | edited by George Charalambous |
---|---|
シリーズ | Developments in food science ; 28 |
データ種別 | 図書 |
出版者 | Amsterdam ; Tokyo : Elsevier |
出版年 | 1992 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiv, 749 p. : ill. ; 25 cm |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
農 食品分析学 | 588/C 34/o | 1992 |
|
068342192004191 |
|
書誌詳細
一般注記 | Bibliography: p. 738-742 Includes index |
---|---|
著者標目 | Charalambous, George, 1922- |
件 名 | LCSH:Flavor LCSH:Odors |
分 類 | LCC:TP372.5 DC20:664/.07 |
書誌ID | 1000133055 |
ISBN | 0444885587 |
NCID | BA14417036 |
巻冊次 | ISBN:0444885587 |
登録日 | 2009.09.10 |
更新日 | 2009.09.10 |