<図書>
Diet and health : implications for reducing chronic disease risk
責任表示 | Committee on Diet and Health, Food and Nutrition Board, Commission on Life Sciences, National Research Council |
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データ種別 | 図書 |
出版者 | Washington, D.C. : National Academy Press |
出版年 | 1989 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiv, 749 p. : ill. ; 29 cm |
概要 | Includes criteria for systematic evaluation of the scientific evidence relating dietary components, foods, food groups, and dietary patterns to maintenance of health and to the reduction of risk of ch...onic disease. Annotation copyrighted by Book News, Inc., Portland, OR続きを見る |
所蔵情報
状態 | 巻次 | 所蔵場所 | 請求記号 | 刷年 | 文庫名称 | 資料番号 | コメント | 予約・取寄 | 複写申込 | 自動書庫 |
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農 畜産化学 | 492.6/N 57/d | 1989 |
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068342190002345 |
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書誌詳細
一般注記 | Includes bibliographies and index |
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著者標目 | *National Research Council (U.S.). Committee on Diet and Health |
件 名 | LCSH:Chronic diseases -- Nutritional aspects
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MESH:Chronic Disease MESH:Diet MESH:Health MESH:Risk Factors |
分 類 | LCC:RC108 DC20:613.2 |
書誌ID | 1000089066 |
ISBN | 0309039940 |
NCID | BA10391054 |
巻冊次 | ISBN:0309039940 |
登録日 | 2009.09.10 |
更新日 | 2009.09.10 |