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<図書>
Diet and health : implications for reducing chronic disease risk

責任表示 Committee on Diet and Health, Food and Nutrition Board, Commission on Life Sciences, National Research Council
データ種別 図書
出版者 Washington, D.C. : National Academy Press
出版年 1989
本文言語 英語
大きさ xiv, 749 p. : ill. ; 29 cm
概要 Includes criteria for systematic evaluation of the scientific evidence relating dietary components, foods, food groups, and dietary patterns to maintenance of health and to the reduction of risk of ch...onic disease. Annotation copyrighted by Book News, Inc., Portland, OR続きを見る

所蔵情報


農 畜産化学 492.6/N 57/d 1989
068342190002345

書誌詳細

一般注記 Includes bibliographies and index
著者標目 *National Research Council (U.S.). Committee on Diet and Health
件 名 LCSH:Chronic diseases -- Nutritional aspects  全ての件名で検索
MESH:Chronic Disease
MESH:Diet
MESH:Health
MESH:Risk Factors
分 類 LCC:RC108
DC20:613.2
書誌ID 1000089066
ISBN 0309039940
NCID BA10391054
巻冊次 ISBN:0309039940
登録日 2009.09.10
更新日 2009.09.10

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